Om os

Velkommen til Bottles with History! Vi er helt vilde med vintage vine, og vi har sammensat et sortiment, hvor hver flaske fortæller en unik historie.

Størstedelen af vores flasker er mellem 20 og 60 år gamle, og opbevaring af dem er foregået under de bedste forudsætninger. Hver flaske er unik og udstråler sin historie gennem smag, etikette og formerne på flaskerne.

Når det kommer til indholdet af flaskerne, så er vintage vin en vild vinoplevelse. Når vin lagres gennem 20 til 60 år sker der en stor udvikling, som er vidt forskellig fra vin til vin. Er det første gang du skal prøve ældre vine, så læs vores guide her: Guide til den gode vinoplevelse

Dyk ned i en vild vinoplevelse, når du udforsker vores udvalg af vintage vine. Efter at have modnet i 20 til 60 år gennemgår hver vin en unik udvikling, der giver en smagsoplevelse, der varierer fra flaske til flaske.

Vores engagement og passion

Vi stræber ikke kun efter at kunne levere spændende og historiske vine, men også en enestående kundeoplevelse. Vi står altid til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål om vores produkter, deres opbevaring og alt derimellem.

Ofte stillede spørgsmål

Måske har du nogle spørgsmål i tankerne? Tag et kig på vores side Ofte stillede spørgsmål, hvor vi har samlet nogle svar. Hvis du ikke finder det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Historiske hilsner
Bottles With History
Tlf. +45 50 99 36 19
E-mail: info@bottleswithhistory.dk